Six Reds - KNBB Ranking 11 december in Westend

Op zondag 11 december zal het volgende snooker rankingtoernooi plaatsvinden in Westend Zaandam. Het betreft het eerste 6-redstoernooi van het seizoen, waarvan de punten dus zullen meetellen voor de reguliere ranking

25 november 2022

Beste speler,

Graag willen we je mededelen dat op zondag 11 december het volgende rankingtoernooi zal plaatsvinden in Westend Zaandam. Het betreft het eerste 6-redstoernooi van het seizoen, waarvan de punten dus zullen meetellen voor de reguliere ranking.

Er wordt dubbel knockout gespeeld. Iedereen speelt minimaal 2 wedstrijden (uitgezonderd no shows). Als je in de verliezersronde blijft winnen stroom je dus weer terug in het hoofdtoernooi.

Gegarandeerde prijzen:
1e - € 400
2e - € 175
3/4e - € 80
Hoogste break € 75
Hoogste break in verliezersronde € 50
Bonus maximum break € 100 (wordt gedeeld bij meerdere maximum breaks)

Inschrijven kan via CueScore:

Ranking 6-reds Double KO - Westend Zaandam (cuescore.com)

Hier vind je ook meer informatie en het laatste nieuws over het toernooi. Let a.u.b. ook op de afwijking van de regels die beschreven staat op deze pagina.

Momenteel zijn we ook druk bezig om de toernooiagenda voor de rest van het seizoen in te vullen. Naar verwachting kan deze eind december gepubliceerd worden. Zodra dat gebeurt, zullen we dit ook per mail en op de site mededelen. 

 

 

Met vriendelijke groet,

Bestuur KNBB Sectie Snooker

(Foto: Corné Kuijpers)

 

Ranking Snooker Toernooien
Volg ons online