Lid worden / contributie

Lid worden

Om deel te nemen aan het wedstrijdaanbod van de sectie snooker dient u lid te zijn van de KNBB Sectie Snooker. Dit lidmaatschap kunt u aangaan via dit inschrijfformulier. Indien u nog lid bent maar gegevens wil wijzigen of lidmaatschap wil opzeggen dan kunt u dit zelf doen door in te loggen op mijnknbb.nl.

Voor een eerste inlogcode klikt u op 'nieuw wachtwoord aanvragen?'. Er zal daarna automatisch een wachtwoord naar uw e-mail adres worden verzonden, hier kan enige verwerkingstijd voor nodig zijn. Deze mail kan in uw "ongewenste e-mail" terecht komen. Dit kunt u voorkomen door la@knbb.nl en info@knbb.nl in uw 'gewenste e-mail' te zetten.

Voor alle vormen van competitie, team of individueel, is een 'competitie' lidmaatschap nodig. 'geen competitie' is bestemd voor leden die niet in wedstrijdverband uit willen komen voor de KNBB maar zich wel bij de sectie Snooker willen laten registreren.

Contributie KNBB – Sectie Snooker 2024-2025 (Tarieven zijn vastgesteld op de Bondsraad van 22-6-2024) 

Op de lidmaatschappen zijn de reglementen en statuten van de KNBB en ISR van toepassing, deze zijn hier te raadplegen.

Opzeggen van uw huidige lidmaatschap kan vóór 31-7-2024 via www.mijnknbb.nl. Opzeggen op of na 1 augustus wordt beschouwd als opzegging per 31-07-2025. U dient de factuur van seizoen 2024-2025 dan nog te voldoen.

Speelt u geen competitie (meer) maar wilt u wel lid worden/blijven van de KNBB dan kunt u ook een Basislidmaatschap KNBB aangaan voor slechts € 10,00 per seizoen.

Wilt u weten waar in uw buurt een zaal is? Dan kunt u hier een lokatie zoeken.

Volg ons online