Lid worden / contributie

Om deel te nemen aan het wedstrijdaanbod van de sectie snooker dient u lid te zijn van de KNBB Sectie Snooker. Dit lidmaatschap kunt u aangaan via dit inschrijfformulier.

Indien u nog lid bent maar gegevens wil wijzigen of lidmaatschap wil opzeggen dan kunt u dit zelf doen door in te loggen op mijnknbb.nl.

Voor een eerste inlogcode klikt u op 'nieuw wachtwoord aanvragen?'. Er zal daarna automatisch een wachtwoord naar uw e-mail adres worden verzonden, hier kan enige verwerkingstijd voor nodig zijn. Deze mail kan in uw "ongewenste e-mail" terecht komen. Dit kunt u voorkomen door la@knbb.nl en info@knbb.nl in uw 'gewenste e-mail' te zetten.

Voor alle vormen van competitie, team of individueel, is een 'competitie' lidmaatschap nodig. 'geen competitie' is bestemd voor leden die niet in wedstrijdverband uit willen komen voor de KNBB maar zich wel bij de sectie Snooker willen laten registreren.

 

Contributie Sectie Snooker seizoen 2021-2022 (vastgesteld door bondsraad op 26-06-2021)
Lidmaatschap snooker € 39,50 per seizoen (geen wijziging)
Jeugdlidmaatschap € 20,50 per seizoen (geen wijziging)
Ondersteunend Lidmaatschap snooker (geen competitie) € 10,00 (geen wijziging)

Het wedstrijdseizoen loopt van 1-8-2021 t/m 31-7-2022.

Op de lidmaatschappen zijn de reglementen en statuten van de KNBB en ISR van toepassing, deze zijn hier te raadplegen.

Opzeggen van uw huidige lidmaatschap kan vóór 31-7-2020 via mijn.knbb.nl. Opzeggen op of na 1 augustus wordt beschouwd als opzegging per 31-07-2022. U dient de factuur van seizoen 2021-2022 dan nog te voldoen.

Hebt u een bijzondere reden om uw lidmaatschap met terugwerkende kracht (na ontvangst van de factuur seizoen 2021-2022) te laten eindigen, mail deze reden dan naar la@knbb.nl. Vermeld hierbij altijd uw bondsnummer!

Speelt u geen competitie (meer) maar wilt u wel lid worden/blijven van de KNBB dan kunt u ook een Basislidmaatschap KNBB aangaan voor slechts € 5,00 per seizoen.

 

Volg ons online