Raymon Fabrie wint het Haags Open 2019

Raymon Fabrie wint het Haags Open 2019 in de finale tegen Arya Sohrabi

25 september 2019

Het Haags Open traditiegetrouw het eerste toernooi van het nieuwe seizoen werd afgelopen zondag gewonnen door Raymon Fabrie. Op zijn weg naar de finale versloeg hij Raymond Huisman 3-0, Amar Chedoe 3-1 en Joris Maas in de halve finale met 3-1. Zijn tegenstander in de finale Arya Sohrabi versloeg op zijn weg naar de finale David O'Halloran 3-2, Dennis van der Zee 3-1 en in de halve finale Roy Stolk met 3-1, tevens noteerde Sohrabi daarbij breaks van 81 en 88 getuigende zijn goede vorm van de laatste maanden.

In de finale kwam Sohrabi op een 2-1 voorsprong, waarna Fabrie drie frames op rij wint met onder andere breaks van 85 en 108 (tevens de hoogste break van het toernooi) om zo de 4-2 overwinning veilig te stellen. Fabrie laat daarmee zien dat hij goed op weg is kwa voorbereiding op het WK amateurs in Turkije waar hij eind oktober aan deel zal nemen bij de heren en senioren.

De volledige uitslagen van het Haags Open kun je vinden op de volgende links haagsopen uitslagen en cuescore.com Haags Open 2019 tevens kan men op cuescore ook de bijgewerkte rankingstand vinden.

Een livestream van de finale kan men op Facebook vinden via volgende link Livestream finale Haags Open 2019

 Finalisten Haags Open 2019, Arya Sohrabi en Raymon Fabrie.

 

 

 

 

 

 

Ranking Snooker
Volg ons online