Volop kids bij spetterend SmartCue Eindfeest in Hippo

Wat een gaaf begin van hopelijk nog vele SmartCue eindfeesten!

Maar liefst 30 heel enthousiaste leerlingen van vier verschillende scholen doen vandaag mee aan het eindtoernooi van SmartCue.

10 mei 2023

HILVERSUM - Het zal u niet zijn ontgaan: het project SmartCue is een nieuwe fase ingegaan. Het is lang niet alleen meer poolen en snooker in de wiskundelokalen, er zijn ook steeds meer happenings buiten het schoollokaal: kennismaking/lesssen in poolzalen, SmartCue eindfeesten, en in de pijplijn: de SmartCue Scholencompetitie.

Vandaag was in het Sportcafé Hippo in Hilversum de eerste van een serie SmartCue eindfeesten. En wat een gaaf begin van hopelijk nog vele SmartCue eindfeesten!!

Maar liefst 30 heel enthousiaste leerlingen van vier verschillende scholen (Anna Maria van Schurman CSG uit Franeker, het Stedelijk Gymnasium Schiedam, CCNV te Harderwijk en het Comenius College uit Hilversum) deden vandaag mee aan het eindtoernooi van SmartCue.

Naast het toernooi speelden we ook nog een wiskundequiz. Er waren verschillende prijzen te winnen. De winnaar van het toernooi kreeg naast een mooie beker ook nog een keu, gesponsord door Bocxe Biljarts uit Woerden. En deze winnaar was: Marten Hofstra van AMS Franeker, uit klas 3A. Van harte gefeliciteerd!

Hier vindt u alle uitslagen, en hier het laatste punt van Marten.

We danken alle aanwezigen voor de superfijne sfeer, en de Hippo voor de gastvrijheid.

 

 

Meer info over SmartCue

Wat is SmartCue? (Website)
Alle artikelen over SmartPool/SmartCue

 

Tekst & foto's: SmartCue

Gezelligheid Jeugd SmartCue/SmartPool
Volg ons online