Vanaf 31 juli: het WK Snooker - met publiek!

Voorronden al bezig, en live te zien op Eurosport. 15-jarige Belg schrijft historie!

Wedden op WK Snooker mogelijk via TOTO

25 juli 2020

Commotie vooraf: het genie dreigt af te zeggen

Het was vooraf al een veelbesproken WK door de dreiging van snookergenie Ronnie O'Sullivan om niet mee te doen als er publiek zou worden toegelaten. Dit vanwege het coronavirus, en het waarborgen van veiligheid voor spelers en supporters.

 

 

WK Snooker: veilige terugkeer van supporters bij groot biljartevenement

Niettemin kopte Sky Sports dat het een veilige terugkeer van supporters zou betreffen, voor het eerst in heel lange tijd bij een groot biljartevenenement.

Het WK Snooker, waarvan het hoofdtoernooi begint vanaf 31 juli, en live te volgen op Eurosport, zal niet meer zijn voor lege tribunes! Vanzelfsprekend met veel veiligheidsmaatregelen voor de veiligheid van spelers & supporters.

 

 

Live genieten van de voorronden op Eurosport

Bijzonder is dat niet alleen het hoofdtoernooi, maar óók de voorronden live te zien zijn op het open kanaal van Eurosport 1. En waar mensen konden genieten van grote publiekslieveling Jimmy White, of van de geweldige stunt van de pas 15-jarige Belg Ben Mertens, de jongste winnaar ooit van een WK snooker match.

 

 

Inzetten op uitslag van alle wedstrijden van het WK Snooker via TOTO

Iedereen is ermee bekend dat je op de uitslag van voetbalwedstrijden kan inzetten via TOTO. Maar minder bekend is dat je inmiddels ook kunt inzetten op de uitslag van alle wedstrijden van het WK Snooker. Door in te zetten via TOTO steun je niet alleen de sport, maar maakt je inzet het kijken naar de wedstrijden nog spannender. 

Link: https://sport.toto.nl/wedden/473/snooker/wedstrijden

 

Tekst: KNBB
Uitgelichte archieffoto Neil Robertson & Ronnie O' Sullivan: ©Karin Tabring (2020)
Screenshot Ben Mertens via Nico Smeets

 

 

Snooker WK
Volg ons online