SmartCue in volle vaart

Dit weekend waren er liefst twee mooie gebeurtenissen: een nieuwe Studiedag voor wiskundeleraren op het Bondsbureau, en wederom een nieuwe school die een tafel kreeg - en met een bijzonder tintje.

28 januari 2022

Het zal duidelijk zijn na onze recente berichten: SmartCue heeft de vaart erin.

Dit weekend waren er liefst twee mooie gebeurtenissen: een nieuwe Studiedag op het Bondsbureau, en wederom een nieuwe school die een tafel kreeg - ditmaal met een bijzonder tintje.

 


 

Om met dat laatste te beginnen:

Vandaag zijn Sibren Bouman en Awin Sewgobind van de SmartCue Commissie bij het Wolfert Lyceum in Bergschenhoek geweest om een SmartCue tafel af te leveren. Ze starten volgende week met de SmartCue lessen: 3 lesuren per week met groepen van 10 kids in de vorm van een VVV-uur (vrije keuzevak).

Bijzonder voor Awin, want het is de school van zijn jongens en Awin zal vanaf volgende week daar assisteren bij de lessen als SmartCue trainer.

  

De dag ervoor was niet minder bijzonder. Opnieuw was er een SmartCue Studiedag op het KNBB Bondsbureau, ditmaal betrof het (wiskunde)leraren van het Stedelijk Gymnasium uit Den Bosch. (Die dit weekend eveneens een mooie SmartCue tafel kregen afgeleverd, net als het Wolfert Lyceum.)

Enkele van de commentaren van de leraren: "Superleuk om zo'n dag te hebben, waarbij het voor ons en ook voor de leerlingen iets anders is." En: "De opdrachten waren toegankelijker dan verwacht en daardoor ook een stuk makkelijker uit te breiden."

Precies dus in lijn met de doelstellingen van SmartCue!

 

 

Tekst: KNBB/SmartCue Commissie
Foto's: SmartCue Commissie

 

Jeugd/Junioren SmartCue/SmartPool
Volg ons online