SmartCue op Nationale Wiskunde Dagen

Workshops om te laten zien dat er bij SmartCue nu ook een pakket aan praktijklessen klaarligt waarmee een deelnemende school gelijk aan de slag kan, een paar scholen van het oude SmartPool geheractiveerd, en ook een paar nieuwe scholen enthousiast gemaakt voor SmartCue.

Vanaf volgend schooljaar in januari zullen er vijf nieuwe scholen starten met het vernieuwde SmartCue!

09 april 2022

Hoe groots de Nationale Wiskunde Dagen (NWD) zijn, tja dat ziet u eigenlijk in één foto. Des te groter de eer dat SmartCue, het succesvolle initiatief van de Koninklijke Nederlandse Biljart Bond (KNBB) om leerlingen in de brugklas enthousiast te maken te maken voor wiskunde via de biljartsport, dit weekend op de NWD een grote rol mocht vervullen!

Sterker: op het moment dat dit artikel wordt geschreven, staat de druk bezochte Smartcue stand nog steeds. Namens de SmartCue Commissie zijn aanwezig: Hannah Graaf, Frank Bokdam en Erik van Haren, de schrijver van het SmartPool/SmartCue studiemateriaal.

 


 

De NWD zijn dagen met vooral bezoekers die werkzaam zijn in de wiskunde, vooral docenten op middelbare scholen. (Totaal aantal bezoekers: ca. 700.) We hebben een aantal workshops gegeven en laten zien dat er bij SmartCue nu ook een pakket aan praktijklessen klaarligt, waarmee een deelnemende school gelijk aan de slag kan. Daarmee hebben we een paar scholen van het oude SmartPool geheractiveerd en ook een paar nieuwe scholen enthousiast gemaakt voor SmartCue.

Vanaf volgend schooljaar in januari zullen er vijf nieuwe scholen starten met het vernieuwde SmartCue. Meer info daarover volgt t.z.t.

 


 

 

Overzicht artikelen over SmartCue

 

Tekst & foto's: SmartCue

 

Initiatieven Jeugd SmartCue/SmartPool
Volg ons online