Simonis Biljartlakens, Aramith Biljartballen en KNBB verlengen samenwerking

Nieuwe overeenkomst voor komende drie jaar met wereldwijde marktleider in biljartballen Saluc/Aramith en het internationaal toonaangevende Simonis Biljartlakens en Strachan, de langstlopende sponsorrelatie van de KNBB

17 oktober 2022

VERVIERS -  Een geweldige stap op het gebied van continuïteit en kwaliteit voor de Nederlandse biljartsport. Iwan Simonis S.A. (Simonis Biljartlakens), Saluc S.A. (Aramith Biljartballen)  en de Koninklijke Nederlandse Biljartbond (KNBB) zijn een nieuwe overeenkomst voor de komende drie seizoenen aangegaan.

De KNBB is bijzonder trots op de vernieuwde samenwerking met deze topmerken, Simonis Biljartlakens, Strachan en Aramith Biljartballen.

 

Simonis Biljartlakens is wereldwijd marktleider in de biljartsector, en ondersteunt al jarenlang de Nederlandse biljartsport zowel financieel als materieel. De lakens van Simonis en Strachan staan synoniem voor betrouwbaarheid en precisie. Simonis is exclusief biljartlaken leverancier van de belangrijkste evenementen die door de secties carambole, driebanden en pool worden georganiseerd. En Strachan is exclusief lakenleverancier van het NK Snooker. Met Simonis Biljartlakens en Strachan kiest de KNBB ervoor om op de belangrijkste evenementen in te zetten op de hoogste kwaliteit biljartlakens.

 

Aramith Biljartballen staat synoniem voor uiterste precisie en ongeëvenaarde duurzaamheid. De KNBB is verheugd dat met deze overeenkomst opnieuw een samenwerking met een wereldwijde marktleider is afgesloten. De kwaliteit van het materiaal is van groot belang voor alle spelsoorten: driebanden, artistiek, carambole, snooker en pool. Aramith biljartballen hebben de hoogste kwaliteit en worden ingezet op de belangrijkste evenementen.

 

Simonis Biljartlakens is hiermee de exclusieve lakenpartner van de volgende evenementen:

Sectie Driebanden
Masters Driebanden
Bekerfinale
 

Sectie Carambole
Simonis Biljartlakens Landsfinale
NK Vijfkamp
NK Masters Artistiek
NK’s Ereklasse groot
NK’s Eerste Klasse Groot
 

Sectie Pool
Jumbo NK Pool 9-ball + 8-ball
NK Jeugd                                          
NK Senioren                     
NK Dames                                        
NK 14.1                             
NK 10-ball                                        

 

Strachan is hiermee de exclusieve lakenpartner van de volgende evenementen:

Sectie Snooker
NK Snooker

 

Saluc / Aramith is hiermee de exclusieve biljartballenleverancier van de volgende evenementen:

Sectie Driebanden
Masters Driebanden
NK Jeugd Driebanden
Diamonds Dames Driebanden
Bekerfinale Driebanden
NK Hoofdklasse
NK Excellentklasse
NK Premium Klasse
NK Divisies
4x Grand Prix Driebanden

 

Sectie Carambole
Simonis Biljartlakens Landsfinale
NK Vijfkamp
NK Masters Artistiek
NK’s Ereklasse groot
NK’s Eerste Klasse Groot

 

Sectie Pool
Jumbo NK Pool 9-ball + 8-ball
NK Jeugd
NK Senioren
NK Dames
NK 14.1
NK 10-ball

 

Sectie Snooker
NK Snooker

 


Bernard Bollette, Commercieel Directeur Iwan Simonis S.A. en Saluc S.A. en KNBB-voorzitter Henk Vegter

 

Reacties KNBB, Simonis Biljartlakens & Aramith Biljartballen

“Een geweldige stap op het gebied van continuïteit en kwaliteit voor de Nederlandse biljartsport! Voor de biljartsport, spelers en uitstraling van deze belangrijke evenementen is de kwaliteit in details van het grootste belang. Kwalitatief goed materiaal zorgt dat spelers de beste prestaties waar kunnen maken. Wij zijn er trots op dat Simonis Biljartlakens, Strachan en Aramith Biljartballen ons ook de komende jaren ondersteunen. Hiermee worden wij in staat gesteld om meer te investeren in promotie van de biljartsport, en zijn de deelnemers van de in de samenwerking vallende evenementen verzekerd van top materiaal.”

Willem La Riviere, directeur KNBB

 

"Wij zijn verheugd met de samenwerking met de KNBB. Deze vernieuwde samenwerking kan ervoor zorgdragen dat de biljarters in Nederland worden voorzien van de best mogelijke biljartlakens en biljartballen die beschikbaar zijn. Dat zijn de lakens en de ballen waarmee internationaal buitengewone moyennes bereikt zijn in driebanden en carambole, en waarop de meerderheid van de top internationale pool en snooker toernooien gespeeld zijn”.

Bernard Bollette, Commercial Direction Iwan Simonis S.A. en Saluc S.A.

 


Bernard Bollette, Commercieel Directeur Iwan Simonis S.A. en Saluc S.A. en KNBB-voorzitter Henk Vegter

Aramith KNBB Simonis
Volg ons online