Pool en snooker onderdeel TeamNL Olympic Festival

De Olympische magie komt vanaf 23 juli naar Nederland; met een breed samengesteld vrijwilligersteam staan pool en snooker gedurende de Olympische Spelen op het horecaplein van het strand van Scheveningen

07 juli 2021

 

Vanaf 23 juli tot en met 8 augustus 2021 wordt het sportstrand van Den Haag omgetoverd tot een prachtig festival dat de Olympische sferen van Tokyo naar Nederland brengt. Dé plek waar je sport kan doen, sport kijken en sport beleven.

 

Op het festival kun je allerlei sporten beoefenen onder begeleiding van 40 verschillende sportbonden. Ook kan je op het terrein live de Olympische Spelen volgen op grote tv-schermen om onze sporthelden aan te moedigen. Omdat er dit jaar geen Holland Heineken Huis in Tokyo is, worden de sporters in Scheveningen gehuldigd. De sporters doen ook gezellig samen jou met diverse sportactiviteiten mee. Dat betekent sporten met jouw favoriete sporter! Dat wil je niet missen…

 

Benieuwd naar het programma van het TeamNL Olympic Festival? Meer informatie is te vinden op de website: https://www.teamnl.org/festival

 

 

KNBB: blij dat grote evenementen weer kunnen

De laatste anderhalf jaar was een bijzonder en voor sommigen privé een zware periode. Ook voor de KNBB en de biljartsport was het afgelopen seizoen zonder competitie en met slechts een handvol wedstrijden niet eenvoudig.

 

Gelukkig mag er nu steeds meer. En laten we hopen dat door het vaccineren de toename aan besmettingen een halt wordt toegeroepen. Niet alleen mogen er nu gelukkig ook weer lokale biljarttoernooien plaatsvinden, maar ook grote events zoals de Olympische Spelen en het thuisevenement: het Olympic Festival.
 

Pool en snooker op Olympic Festival

Deze editie van het Olympic Festival is niet meer zoals de vorige keer alleen voor olympische sporten, maar opengesteld voor alle sportbonden. Vanuit de Smartcue commissie is met enkele Haagse lokaalhouders een vrijwilligersteam samengesteld om op het horecaplein, centraal op het festival, een mooie stand op te bouwen waarmee wij het aanwezige publiek laten kennismaken met pool en snooker, en tegelijkertijd onze verbondenheid met de Olympische Spelen en #TeamNL tonen – ondanks dat biljarten, pool en snooker vooralsnog geen Olympische sport zijn.

 

Buffalo is bereid gevonden om op het horecaplein kosteloos twee outdoor pooltafels te plaatsen. Op deze unieke tafels die tegen weer en wind bestendig zijn, kunnen de bezoekers kennismaken met poolen en snooker. En ook u kunt hierbij aanwezig zijn!

 

 

 

Openingstijden

Het TeamNL Olympic Festival is van 23 juli tot en met 8 augustus en is dagelijks geopend van 9:00 ’s ochtends tot 21:00 ’s avonds. Maandag 9 augustus zijn we gesloten, maar 10 augustus zijn we er weer met de legendarische eindhuldiging. Voor de eindhuldiging start een extra kaartverkoop.

 

De kaartverkoop

Wil je de magie van de Olympische Spelen voelen, en op onze stand een potje poolen of snookeren? Kom dan deze zomer naar het sportstrand van Den Haag en geniet mee van het succes van onze sporters en allerlei andere activiteiten.

 

Bestel hier je ticket: https://www.teamnl.org/festival/tickets

 

Corona Check
Alle bezoekers hebben enkel toegang tot het terrein via een vaccinatiebewijs, herstelbewijs ofwel een negatief test resultaat. Via de Corona Check app wordt bij de ingang een QR-code gescand welke bij groen licht toegang geeft tot het evenementen terrein. Een negatief test resultaat kan worden gehaald via het Testen voor Toegang systeem. (vanaf 13 jaar).

Het TeamNL Olympic Festival is van 23 juli tot en met 8 augustus en is dagelijks geopend van 9:00 ’s ochtends tot 21:00 ’s avonds. Het TeamNL Olympic Festival vindt plaats op het sportstrand van Den Haag. (Strandweg 4, Scheveningen).

 

 

Alle info/links op een rij
Website: https://www.teamnl.org/festival

Facebook: https://www.facebook.com/TeamNLOlympicFestival

Instagram: https://www.instagram.com/teamnlolympicfestival

Twitter: https://www.twitter.com/TeamNL_OF

Initiatieven NOC*NSF/Sportbonden Poolbiljart
Volg ons online