Nieuwe Studiedag SmartPool op 21 november

Om (geïnteresseerde) docenten handvatten en meer ondersteuning te bieden om SmartPool intensief te kunnen betrekken in wiskundelessen. Inschrijving tot 4 november

16 september 2019

Op 27 februari hebben wij de eerste Studiedag SmartPool georganiseerd. De 12 deelnemers waren zeer positief over deze dag.

Op 21 november organiseren wij deze Studiedag Smart)Pool nogmaals, om (geïnteresseerde) docenten handvatten en meer ondersteuning te bieden om SmartPool intensief te kunnen betrekken in wiskundelessen op school. Deze dag is extra interessant indien op uw school één of meerdere SmartPooltafels staan. Mogelijk wordt deze al intensief in de wiskunde- en/of gymles gebruikt maar wellicht bent u op zoek naar handvatten en meer ondersteuning om deze nog intensiever te kunnen betrekken in uw wiskundelessen.

 

 

Studiedag SmartPool: Wiskunde aan de pooltafel?

 

Datum: 21 november

De studiedag begint om 10:00 uur en duurt tot maximaal 15:00 uur. Tussen de middag 12:30-13:15 uur is er lunch.

Locatie: Bondsbureau KNBB, Archimedesbaan 7, Nieuwegein

Parkeren (gratis) kun je het beste doen aan de achterkant van nummer 13

 

 

Inhoud Studiedag:

- Introductie smartpool (door Willem La Riviere, directeur KNBB)

- Workshop "Poolbiljarten gebruiken in de wiskundeles" (door Erik van Haren), Hoe kun je aantrekkelijke wiskunde brengen door poolbiljarten eraan te verbinden.

pauze, met verzorgde lunch

- Workshop "Wiskunde toepassen aan de pooltafel" (door Erik van Haren) Hoe breng je de theorie uit het boekje "wiskunde aan de pooltafel" in praktijk

 

 

Alle deelnemers ontvangen een leuk aandenken.

Ook ontvangt elke deelnemer aan het einde van de dag een Smartpool nascholingscertificaat, waarmee kan worden aangetoond dat de deelnemer een Smartpoolles kan verzorgen.

 

 

Kosten € 75,- inclusief lunch, koffie en thee. Indien deelnemer reeds een Smartpooltafel op school heeft staan, geldt een eenmalige reductie van €25,-, waarmee het deelnamebedrag (incl lunch) op €50,- komt.

Wilt u deelnemen? Stuur dan voor 4 november een e-mail met uw gegevens naar info@knbb.nl

 

 

Opleiding SmartCue/SmartPool
Volg ons online