Mediatraining voor biljarters

Oproep voor spelers & talenten:

Mogelijkheid tot (gratis) aanmelding voor professionele mediatraining

28 september 2018

Media worden steeds belangrijker. Voor jullie als sporters, coaches en talenten – omdat het jullie op positieve wijze onder de aandacht kan houden, met als resultaat meer exposure, meer kans op toekomstige sponsordeals etc. Maar zeker ook voor de biljartsport in het algemeen. We zijn met zijn allen heel hard bezig het imago van carambole, driebanden, pool en snooker te verbeteren – om zo de kans te maximaliseren op meer leden, meer jeugd, hogere prijzengelden en betere publiciteit.

 

 

Voor jullie is omgang met de pers misschien soms best lastig. Wat zeg je wel, wat zeg je niet? Behandel je alle media hetzelfde? Vraag je om inzage vooraf? Zo ja, hoe doe je dat? Hoe ga je om met camera’s? Vragen live uitzendingen iets anders dan programma’s waarin geknipt wordt? En: hoe kun je zorgen dat met jouw uitspraken, houding etc. jouw sport als geheel positiever naar voren komt?

 

 

Al deze vragen en nog veel meer bespreken wij met jullie in een speciale mediatraining door Manon van Bergen en Audrey Verhagen, twee professionele mediatrainsters die ook voor andere sportbonden dit al hebben gedaan. Datum: Woensdag 10 oktober 16:00-20:00. Locatie: Bondsbureau KNBB, Archimedesbaan 7, Nieuwegein. Insteek is te komen tot een relatief kleine groep zodat er zoveel mogelijk sprake is van persoonlijke aandacht en op maat gesneden tips.

 

 

Een zevental prominente spelers en talenten heeft zich al aangemeld voor deze eerste training. Er is nog ruimte voor zo'n 8 tot 10 extra deelnemers. Heb je nog niet gereageerd op onze mail, doe dit dan nu! Geen mail ontvangen, maar je wilt toch graag meedoen? (Want: je bent een talent, een speler op hoog niveau of een speler die vaak in de media is.) Of, je kunt niet op deze dag/tijd, maar zou wel graag een andere dag meedoen? Bij veel belangstelling gaan wij proberen een tweede dag te organiseren.

Reacties/aanmeldingen/vragen graag naar Rolf Slotboom via rslotboom@knbb.nl.

 

 

Kosten? Die zijn er niet – die nemen wij voor onze rekening.

Tot 10 oktober!

 

Tekst: KNBB
Foto's licensed via Dreamstime

 

Communicatie Media Opleiding
Volg ons online