Inschrijven voor het nieuwe seizoen

Alle inschrijfdata/openstelling van inschrijvingen van de secties op een rij, met relevante links.

Een overzicht van inschrijvingen voor alle secties & competities vindt u op de Teamcompetitie Inschrijven pagina.

 

30 juni 2024

KNBB Vereniging Carambole (KVC):

Inschrijvingen voor Topteamcompetitie en Kadercompetitie zijn geopend, en zullen sluiten op 30 juni 2024. Zie dit artikel. Alles over deze competities vindt u op de Teamcompetitie Carambole pagina.

Openstelling voor niet-landelijke inschrijvingen gaan via de districten, en deze data kunnen dus wijzigen.

Hier het overzicht via Biljartpoint.

Zie voor inschrijven voor PK’s deze pagina op Carambole.

 

KNBB Sectie Driebanden:

De inschrijving voor de teamcompetitie bij KNBB Sectie Driebanden loopt van 15 juni t/m 31 juli, een periode dus van ruim zes weken. Zie dit artikel. Alles over deze competities vindt u op de Teamcompetitie Driebanden pagina.

Op 15 juni de inschrijving voor de teamcompetitie (driebanden groot) van de KNBB sectie Driebanden weer open gegaan. De teamleiders die bij de competitieleider bekend zijn ontvingen allemaal een mail. Wil je als nieuw team inschrijven dan kun je in een mail meer informatie vragen bij de competitieleider: competitie@knbb-driebanden.nl Je kunt als team inschrijven tot en met 31 juli a.s.

Hier het overzicht via Biljartpoint.

 

KNBB Sectie Pool:

In de zomer komen alle pool-kalenders beschikbaar en gaan we onze kalender opstellen. De inschrijving voor teams (competitie + beker > regionaal en landelijk) start dan per medio/eind augustus. Alles over deze competities vindt u op de Teamcompetitie Pool pagina.

Inschrijving voor de Landelijke Teamcompetitie Pool 2024-2025 is derhalve nog niet geopend en zal verlopen via Cuescore. De inschrijvingen zullen via CueScore worden verwerkt vanaf ongeveer eind augustus.

De regio's organiseren de Regionale Teamcompetitie en die hanteren allemaal hun eigen inschrijftermijnen. Deze worden ook vaak pas in de zomervakantie bekendgemaakt.

Je kunt in je poolzaal vragen of je met een team mag inschrijven en vervolgens kun je terecht bij de regio.

 

KNBB Sectie Snooker:

Voor Sectie Snooker beginnen de inschrijvingen gewoonlijk pas iets later in het seizoen. Zal hier iets worden gewijzigd t.o.v. de normale inschrijfprocedure, zal dat in dit artikel worden ingevoegd. Alles over deze competities vindt u op de Teamcompetitie Snooker pagina.

Binnen de sectie snooker kun je landelijk deelnemen aan teamcompetitie. Indeling van teams gebeurd op basis van prestaties en licenties. De inschrijving verloopt via de zaalhouder en/of vereniging, zij krijgt na inschrijving de licentie van deelname. Bij lagere divisies word je regionaal ingedeeld.

Hier alle informatie over inschrijven voor de teamcompetities seizoen 2024-2025, zowel voor weekendcompetitie als doordeweekse competitie.

 

 

(Dit artikel wordt continu aangevuld. Laatste update: 30 juni 2024)

 

Tekst: KNBB
Banner: KNBB, met foto's o.a. Ton Smilde, Stefan Osbabrug, Corné Kuijpers, Martin van Oostveen & Frederique Rijsdijk

Competitie Inschrijven KNBB
Volg ons online