Enquête voor biljart-, snooker- en poollokaliteiten n.a.v. coronacrisis

Wat vindt u – en hoe staat u ervoor?

Enquête via www.knbb.nl/enquete om huidige moeilijkheden van biljartlokaliteiten met data te kunnen ondersteunen

06 mei 2020

Beste lokaalhouder,

Het is een onwerkelijke periode waarin we ons samen in bevinden. Onzeker, ongrijpbaar en niemand weet hoe lang het gaat duren. De (financiële) onzekerheid en alle spanningen die daarmee gepaard gaan moet voor u en uw medewerkers heel zwaar zijn. We hopen dat het niet lang meer gaat duren voordat er wat meer perspectief komt.

Informatie online
Op de website van de KNBB wordt bijna iedere dag nieuws inzake Corona gepubliceerd welke ook voor u relevant kan zijn. Alle updates in een duidelijk overzicht kunt u vinden op www.knbb.nl/coronavirus Hier staan ook aantal berichten die op lokaliteiten gericht zijn zoals informatie over de TOGS en NOW regelingen. Bij de openstelling van deze regelingen kregen wij als KNBB veel vragen vanuit lokaliteiten (met name over ontbrekende SBI-codes) waarop wij meteen contact hebben gelegd met Tweede Kamerleden, Ministerie en NOC*NSF. Mocht u toch nog een SBI-code hebben die ontbreekt laat ons dit dan weten!

KNBB Support en Speel Steunfonds
We brengen graag het steunfonds www.supportenspeel.nl extra onder de aandacht. Om de biljart-, pool- en snookerzalen die door de sluiting in de problemen dreigen te komen een klein steuntje in de rug te geven, heeft de KNBB vorige maand het Support en Speel steunfonds opgericht. Een crowdfunding waar iedereen een donatie kan doen om lokaliteiten te helpen bij basale zaken als een bijdrage voor een opening, open dag etc. Om hierin het goede voorbeeld te geven heeft de KNBB de eerste storting gedaan, en €10.000 in het fonds geplaatst. Op www.supportenspeel.nl staan inmiddels ook de richtlijnen om een aanvraag te kunnen doen. We kunnen alleen steunen als er meer donaties binnenkomen we stellen het zeer op prijs als u deze actie en de link op uw websites en social media bekendmaakt!

Wat vindt u – en hoe staat u ervoor?
Hoe meer wij van uw situatie weten hoe beter wij in staat zijn om dit onder de aandacht te brengen. Wij hebben een anonieme enquête opgesteld met maar 23 vragen. En roepen alle lokaliteiten op om deze voor 10 mei in te vullen. U doet toch ook mee! Ga naar www.knbb.nl/enquete voor de online enquête.

 

 

Als er bij aanvullende vragen zijn dan kunt u deze het beste stellen via info@knbb.nl. Wij zullen er alles aan doen om deze zo snel als mogelijk te beantwoorden.

We hopen dat de crisis niet te lang gaat duren en dat u en uw naasten allemaal gezond blijven!

 

Biljartzalen Coronavirus KNBB
Volg ons online