Een nieuw schooljaar, een nieuw seizoen van SmartCue

SmartCue is weer van start! Afgelopen donderdag werd de eerste SmartCue Masterclass van seizoen 2022-2023 gegeven op het bondsbureau te Nieuwegein. Daarnaast zijn afgelopen vrijdag op het Stedelijk Gymnasium Schiedam en het Lorentz Lyceum Arnhem de eerste SmartCue-tafel van dit schooljaar afgeleverd.

15 november 2022

 

SmartCue is weer van start! Afgelopen donderdag werd de eerste SmartCue Masterclass van seizoen 2022-2023 gegeven op het bondsbureau te Nieuwegein. Daarnaast zijn afgelopen vrijdag op het Stedelijk Gymnasium Schiedam en het Lorentz Lyceum Arnhem de eerste SmartCue-tafel van dit schooljaar afgeleverd. (Beide scholen doen mee met de SmartPool EU pilot die in januari van start gaat, samen met 4 andere scholen.) Deze activiteiten luiden het begin in van een nieuw schooljaar SmartCue.

Dit schooljaar starten maar liefst zes nieuwe scholen met SmartCue! De komende twee maanden zullen zij allemaal hun tafels ontvangen en worden zij op de SmartCue-studiedagen klaargestoomd om de lessen op school te kunnen geven. Kijk voor de exacte data daarvoor op onze agenda. Uiteraard stellen we jullie tegen die tijd ook weer op de hoogte.

Verder gaat SmartCue tijdens het weekend van 16-18 december naar Frankfurt voor de volgende SmartPool EU meeting. Hier worden de voortgang van SmartCue in andere EU-lidstaten besproken, ervaringen uitgewisseld en zo gekeken hoe we SmartCue nog beter kunnen maken. Ook hierover komt als het zo ver is nog meer bericht.

Zoals jullie kunnen lezen belooft het een mooi SmartCue-jaar te worden. Veel werk aan de winkel voor de SmartCue Commissie dus, om alles in goede banen te leiden. Als commissie zijn we altijd op zoek naar mensen die kunnen helpen als SmartCue-trainer. Wil je daar meer informatie over of heb je nu al interesse? Laat het ons dan weten via smartcue@knbb.nl.

 


 

Tekst & foto's: SmartCue Commissie

 

 

 

Jeugd Jeugd/Junioren SmartCue/SmartPool
Volg ons online