Domeinnaam www.snooker.nl weer in gebruik & in bezit KNBB

In de serie “We snookeren weer!” de komende weken extra aandacht voor ontwikkelingen in het snooker.

Vandaag: we hebben onze vaste domeinnaam terug! Alles dus weer als vanouds via: www.snooker.nl

25 maart 2022

Iets meer dan een maand geleden brachten we naar buiten dat snooker.nl tijdelijk slechts bereikbaar was via de omleiding www.snookersport.nl. De reden was simpel: wij huurden altijd de domeinnaam snooker.nl, maar de eigenaar was overleden en rekeningen vanuit zijn organisatie waren derhalve niet meer betaald – met als gevolg dat snooker.nl plotseling op zwart stond.

Wij hebben toen direct contact opgenomen om proberen zeker te stellen dat wij snooker.nl in beheer zouden mogen krijgen. En dit had wat voeten in de aarde – maar het is gelukt!

Sinds vandaag is www.snooker.nl weer in de lucht. Alle artikelen zijn bewaard gebleven, niets is verdwenen, en alle links werken nog gewoon. En een beter moment was niet mogelijk, net nu de competities weer zijn begonnen, en nu wij deze week zijn begonnen met een nieuwe serie artikelen om zo de komende weken snooker extra in de aandacht te zetten.

Dit alles met misschien wel de hoop dat dit hernieuwde enthousiasme gaat leiden tot meer vrijwilligers en/of bestuurders voor het snooker. Wil jij je op enige manier inzetten? Stuur dan een mailtje naar info@knbb.nl of snooker@knbb.nl, en wij nemen contact met je op.

Vanaf vandaag dus weer, als vanouds: www.snooker.nl!

 

 

Eerdere artikelen in de "We snookeren weer!" serie:
We snookeren weer: Paasweekend in Westend Zaandam: NK Koppels 2022
We snookeren weer: ‘Grit’ van Arya Sohrabi mondt uit in winst eerste rankingtoernooi in Westend
We snookeren weer: Progressie Hugo van Houten (15) zet door

 

Tekst: KNBB
Sfeerfoto: Corné Kuijpers

Snooker
Volg ons online