Doe als lokaalhouder mee aan een panel

Ondernemende sportaanbieders zoals biljart-, pool- en snookerlokalen staan voor grote uitdagingen. Hoe gaan zij om met hogere energielasten of verminderde sportdeelname? Met de juiste cijfers en informatie staat de branche sterker om in te spelen op trends en ontwikkelingen. Jij als lokaliteit kunt ons daarbij helpen door je aan te melden voor het onderzoekspanel Ondernemende Sportaanbieders van het Mulier Instituut!

06 april 2023

 

Waarom aanmelden voor het panel?

Met onderzoek draagt het Mulier Instituut bij aan versterking van de sportsector. Daar kunnen ondernemende sportaanbieders zoals lokaliteiten zich voordeel mee doen.

Voor onderzoeken geldt: hoe meer mensen meedoen aan een onderzoek, hoe beter het beeld dat uit het onderzoek naar voren komt. Daar profiteert de gehele branche ook van. Daarom zetten wij graag samen met het Mulier Instituut een panel op dat vragen beantwoord. Ook jouw mening telt. Meld je dus aan!

 

Weinig tijd, grote impact

Als jij je aanmeldt voor het panel, krijg je twee of drie keer per jaar het verzoek een vragenlijst in te vullen. Invullen van die vragenlijst kost meestal weinig tijd. Je helpt ons dan aan de juiste informatie om in te spelen op trends en ontwikkelingen. Bouw mee aan een sterke branche. Meld je aan voor het panel en vul het inschrijfformulier in: https://survey.alchemer.eu/s3/90537434/Inschrijving-panel

Uiteraard gaat het Mulier Instituut vertrouwelijk om met je gegevens.

 

Meer informatie

Wil je meer weten over het Mulier Instituut? Kijk dan op de website: www.mulierinstituut.nl.

Heb je nog vragen over het panel? Neem dan contact op met: Janine van Kalmthout (panelsportondernemers@mulierinstituut.nl, 030-7210220)

 

 

Sfeerfoto VG12 ©Jan Rosmulder

Biljartzalen/clubs/lokaliteiten Onderzoek
Volg ons online