Bespaar op Buma/Stemra!

Collectieve regeling met gemiddelde besparing €150

30 juli 2018

Heeft uw vereniging, stichting of club een eigen accommodatie of huurt of pacht u uw accommodatie en moet u zelf de verplichte BUMA/STEMRA en VIDEMA betalen dan kunnen we vanuit de KNBB trachten een kortingsregeling te treffen.

De korting kan oplopen tot wel 18 %! Gemiddeld bespaart u hiermee zo'n 150 euro!

Wilt u gebruik maken van deze kortingsregelingen stuur dan een e-mail met uw bondsnummer, vereniginggegevens en een overzicht van uw huidige Buma/Stemra en Videma tarieven naar info@knbb.nl.

Deze collectieve regeling gaat pas in zodra er minimaal 50 verenigingen/stichtingen/clubs zich bij ons hebben aangemeld.
Deze 'tweede poging' om tot 50 deelnemers te komen heeft als sluitdatum 1 februari 2019.

Er hadden zich bij de eerste poging iets minder dan 30 aangemeld, dus we hebben er nog wel een aantal nodig om de regeling door te laten gaan. Wie zich eerder heeft aangemeld, doe dit graag opnieuw! En, laat het ook weten aan andere clubs of verenigingen.

Door mee te doen aan deze regeling blijft er meer geld over om leuke biljartactiviteiten op te zetten.

 

Buma/Stemra
Buma regelt de uitvoeringsrechten. Buma geeft toestemming voor het gebruik van muziekwerken bij het openbaar maken van muziek bijvoorbeeld door omroepen, winkeliers en horecabedrijven. Zij int hiervoor de verplichte vergoeding en zorgt dat het geld terechtkomt bij de rechthebbenden; de componisten, tekstdichters en muziekuitgevers.

Videma
Voor het gebruik van tv- en filmbeelden in horeca- en verenigingsaccommodaties is krachtens de Auteurswet toestemming vereist van de makers. Om ervoor te zorgen dat deze gebruikers (verenigingen, zalen) snel, simpel en relatief voordelig over een volledig en kant-en-klaar Tv- en filmaanbod kunnen beschikken, hebben de makers VIDEMA aangewezen als hun uitvoerende organisatie.

Biljartzalen Gezelligheid KNBB
Volg ons online