Alles over het Open NK Snooker 2022

Inschrijving Open NK Snooker 2022 geopend, toegankelijk voor leden van KNBB Sectie Snooker. Met een eerste prijs van €500!

21 juli 2022

Aan snookerend Nederland, 

 

Wij willen jullie het heugelijke nieuws mededelen dat we erin zijn geslaagd om eind september/ begin oktober in Westend Snooker Zaandam wederom het NK open snooker te kunnen houden! Een prachtig toernooi waar snookerend Nederland elkaar ontmoet. 

Waarom Westend Snooker ?

We komen uit een tijd waarin we helaas (bijna) niet konden snookeren vanwege Covid-19. Gelukkig kunnen we weer vooruitkijken naar de toekomst en juist hierom vinden wij het belangrijk om een dergelijk toernooi te kunnen organiseren. Aangezien we het NK in een kort tijdsbestek hebben moeten organiseren, naast het faciliteren van de reguliere competitie en ranking toernooien, is ervoor gekozen om het  Open NK snooker net als vorig jaar te organiseren in Westend Snooker Zaandam. 

Enkel een NK Open?

Uiteraard willen we niet alleen het Open NK snooker organiseren maar het liefst een NK met alle disciplines waaronder een NK senioren. Gelukkig zien wij dat, ondanks dat we uit een moeilijke tijd komen, er verschillende positieve ontwikkelingen zijn waardoor er nog meer mensen zich inzetten voor onze mooie sport. Hierdoor kunnen wij ons op de toekomst van onze sport blijven focussen en tegelijk onze blik verruimen. Wij streven er dan ook naar om eind dit jaar/ begin volgend jaar alsnog (tenminste) een NK Senioren te houden en tevens hierbij de snookerzalen welke snooker in hun hart hebben gesloten te kunnen betrekken.

 

 

 

Via deze link kan men zich inschrijven in Cuescore voor het Open NK Snooker 2022. Op de toernooipagina in Cuescore staat nog aanvullende informatie met betrekking tot het toernooi, lees deze informatie goed door. 

 

Voor nu hopen wij op een geweldig Open NK Snooker 2022 met veel deelnemers!

Wij wensen eenieder die gaat deelnemen alvast heel veel succes en veel snookerplezier maar voor nu wensen wij eenieder een fijne vakantie!

 

Bestuur Sectie Snooker. 

 

 

Tekst: KNBB 

Poster: KNBB Sectie Snooker

 

Initiatieven NK Snooker
Volg ons online