Uitnodiging tot Inschrijving Snooker Teamcompetitie 2024-2025

Zowel voor weekendcompetitie als doordeweekse competitie. Inschrijven voor beide competities kan op de toernooipagina in Cuescore, en dient bij voorkeur voor onze planning zo snel mogelijk te gebeuren, doch uiterlijk 18 augustus 2024.

03 juli 2024

Met groot plezier en enthousiasme nodigen wij jullie uit om in te schrijven voor de competitie van het seizoen 2024-2025. We kijken ernaar uit om samen met jullie een nieuw, spannend en sportief jaar te beleven vol uitdagende wedstrijden en sportieve hoogstandjes.

Onze competitie biedt voor ieder wat wils, met zowel een weekend- als een doordeweekse opzet.

 

Weekend competitie:
In het weekend hebben we de Eredivisie en de Landelijke Klasse, waarbij de Eredivisie teams via promotie en degradatie worden bepaald. Voor de Landelijke Klasse kunnen teams zich nu vrij inschrijven.
De wedstrijden in de weekendcompetitie zullen zowel op zaterdag als op zondag worden ingedeeld. In de landelijke klasse wordt 3 tegen 3 gespeeld, waarbij iedereen een “best of 3” tegen elkaar speelt.

We nodigen alle teams uit om te overwegen met hun team weekendcompetitie te gaan spelen. Hoe meer teams, hoe kleiner we de reisafstanden kunnen maken. We streven ernaar om meer dan 1 poule te kunnen samenstellen in de landelijke klasse, waardoor de echt lange reistijden beperkt kunnen worden.

De winnaars van de landelijke klasse promoveren naar de eredivisie in overeenstemming met het competitiereglement. In de eredivisie wordt hetzelfde format gehanteerd als in de landelijke klasse, maar dan in de vorm van “best of 5” wedstrijden.

 

Doordeweekse competitie:

In de doordeweekse competitie (die op dit moment uit één divisie bestaat), worden de wedstrijden ’s avonds gespeeld op de aangegeven speeldag van het thuisspelende team. Er worden dan 9 wedstrijden van 1 frame gespeeld tegen elkaar. De poules worden zoveel mogelijk regionaal ingedeeld.

Inschrijven voor beide competities kan op de toernooipagina in Cuescore, en dient bij voorkeur voor onze planning zo snel mogelijk te gebeuren, doch uiterlijk 18 augustus 2024.

 

 

Tekst: KNBB Sectie Snooker
Sfeerfoto: Corné Kuijpers

 

Competitie Inschrijven Snooker
Volg ons online