Playoffs en start JJBL Eredivisie Snooker

Ook bij snooker gaan de ballen weer rollen!

Zaterdag 12 februari playoffs voor tiende plek in JJBL Eredivisie Snooker - die de eerste week na de voorjaarsvakantie gaat starten

30 januari 2022

 

Waar de andere secties van de KNBB al in een eerder stadium hun besluiten over hervatten van de competitie hadden gedeeld (in dit overzicht van sectiebesluiten), is er nu ook mooi nieuws vanuit KNBB Sectie Snooker.

 

 

Playoffs

Zoals eerder gecommuniceerd, zou na versoepelingen van coronamaatregelen eerst in play-off verband worden gespeeld om de tiende plek in de JJBL Eredivisie Snooker.

En die datum is nu bekend: zaterdag 12 februari zullen de playoffs voor de tiende deelnemer aan de eredivisie plaatshebben in Westend Zaandam. Inschrijven voor deze playoffs kan via mail naar snooker@knbb.nl.

Van alle aanmeldingen worden de vier hoogst geplaatste teams uit het laatste volledig gespeelde seizoen uitgenodigd. 

 

 

Start JJBL Eredivisie Snooker

En na deze playoffs kan ook weer de Eredivisie Snooker, met dus de nieuwe naamgever JJBL, weer van start! Helemaal van het begin, dus zonder de resultaten van speelronde 1.

De competitie zal gaan start de eerste week na de voorjaarsvakantie. Communicatie over de invulling van de kalender volgt later deze week.

 

 

Wij wensen jullie allemaal een heel mooi seizoen!

 

Tekst: KNBB/KNBB Sectie Snooker
Foto's: Corné Kuijpers

 

Competitie Snooker
Volg ons online