Het WK Snooker live/realtime op FlashScore

Platform met liefst 40 sporten verslaat volop snookerevents van de Main Tour, de populairste vrouwentoernooien en het World Senior Championship

20 april 2021

Wil je het WK Snooker op de voet volgen, zijn er een aantal sites waar de uitslagen en tussenstanden live/realtime te zien zijn.

Een van deze sites is het multisportplatform FlashScore.nl, waar het gedeelte snooker naast voetbal, darts, tennis, basketbal en volleybal (en veel andere sporten) een prominent onderdeel vormt van het aanbod.

 

 

KNBB:
Wanneer komt er precies een live snookerevent bij FlashScore op de site? Welke events wel/niet?

FlashScore:
We verslaan alle toernooien die vallen onder de WST, en die zijn aangemerkt als Main Tour. Daarnaast verslaan we de populairste vrouwentoernooien (WK en The Masters) en het World Senior Championship. En daarnaast, het staat iedereen vrij om toernooien aan te vragen. Dan kijken we altijd of we onze dienstverlening ermee kunnen uitbreiden.

KNBB:
Hebben jullie ook plannen om livescores driebanden en/of pool te gaan toevoegen?

FlashScore:
Niet op korte termijn, maar we herbekijken dat continu in ons streven zo volledig mogelijk te zijn en zoveel mogelijk sporten goed te verslaan. Op dit moment verslaan we ongeveer 40 sporten, wat al vrij uniek is, en daarom kiezen mensen voor FlashScore. Wij gaan verder dan alleen voetbal of tennis, maar proberen ook bijvoorbeeld de snookerfans te bereiken.

Digitalisering Live/streaming Snooker
Volg ons online