DSA 1 naar JJBL Eredivisie Snooker

Team van Dutch Snooker Academy bemachtigt in playoffs tiende plek in Eredivisie

13 februari 2022

Ze hebben een prachtige locatie in Rijen, centraal gelegen tussen Oosterhout, Breda en Tilburg: de Dutch Snooker Academy. En nu is het team van DSA1 ook onderdeel van de JJBL Eredivisie Snooker!

Op de veelbesproken playoff dag, noodzakelijk om de Eredivisie weer op het even aantal van 10 clubs te krijgen, bleek het team met Mario Veltman, Corné Kuijpers, Jean-Pierre Nelemans, David O’Halloran en John van Gorp (en ditmaal niet gespeeld maar wel in het team: Keesjan Coenraad, Banotpal Chakraborty en Geert van Dijck) de sterkste.

 

 

John van Gorp namens het gehele team: "DSA 1 bevestigd in Zaandam overtuigend en met hart voor de sport hun sportieve aspiratie richting Eredivisie snooker. DSA 1 gaat spelen voor een langdurig verblijf in de Eredivisie Snooker!"

En Jean-Pierre Nelemans: "Yeah Eredivisie in de pocket! Dit na een dag lang strijden tegen teams uit Amsterdam, Veenendaal, Vlissingen en Groningen. Hierbij wil ik Mark Stuten bedanken voor het beschikbaar stellen van de mooie locatie Westend, en niet te vergeten zijn vader en collega voor de wedstrijdleiding."

De competitie zal van start gaan de eerste week na de voorjaarsvakantie. Communicatie over de invulling van de kalender volgt.

 

Tekst: KNBB
Foto: via DSA 1

Competitie Dutch Snooker Academy Snooker
Volg ons online